Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Το Xperia™ XZ χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία ψηφιακής απεικόνισης της Sony. Ο αισθητήρας εικόνας Exmor RS™ για κινητές συσκευές προσφέρει καθαρές φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες και λιγότερο θόρυβο. Η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας BIONZ™ προσθέτει ευκρίνεια και προσαρμόζει τα χρώματα. Και ο φακός G Lens σας επιτρέπει να τραβάτε φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η κάμερα 23 MP σας επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε κάθε στιγμή δράσης, τραβώντας ευκρινείς φωτογραφίες με ρεαλιστικά χρώματα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

 

Δείτε το βίντεο επίδειξης:

Τριπλή τεχνολογία ανίχνευσης εικόνας

Αντισταθμίζει το κούνημα της κάμερας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για να μπορείτε να τραβάτε ομαλά βίντεο ακόμα και όταν βρίσκεστε πολύ κοντά στο αντικείμενο.

 

Δείτε το βίντεο επίδειξης:

SteadyShot™

Τραβήξτε πιο καθαρές ευρυγώνιες selfie σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα 13 MP με αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ για κινητές συσκευές και φακό 22 mm.

Το Xperia™ XZ μαθαίνει τις συνήθειες των πελατών σας. Πώς φορτίζουν την μπαταρία, ποιες λειτουργίες εφαρμογών χρησιμοποιούν και ποιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούν. Όλα αυτά για να μπορέσουν οι πελάτες σας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το smartphone τους, να απολαμβάνουν τη διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ομαλή λειτουργία και τις γρήγορες επιδόσεις. Και όλα αυτά γίνονται αυτόματα.

 

Δείτε τα βίντεο επίδειξης:

Qnovo Adaptive Charging

Smart Cleaner

Xperia™ Tips

Προτεινόμενα αξεσουάρ