Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Για τις πιο ασύλληπτες χορευτικές φιγούρες. Για τους σταρ που ξαφνικά θα βρεθούν μπροστά σας. Χάρη στη νέα κάμερα 23 MP με τριπλή τεχνολογία ανίχνευσης εικόνας, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε κάθε στιγμή δράσης, τραβώντας ευκρινείς φωτογραφίες με ρεαλιστικά χρώματα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού Η τεχνολογία SteadyShot™ με λειτουργία σταθεροποίησης 5 αξόνων αντισταθμίζει το κούνημα της κάμερας, για ομαλό βίντεο, ακόμα και σε πολύ κοντινές λήψεις. Και με τη λειτουργία γρήγορης εκκίνησης, δεν θα χάσετε ποτέ την ιδανική στιγμή.

Η ενιαία σχεδίαση συνδυάζει την ευκολία χρήσης, την άνεση και την ομορφιά. Λείο, στρογγυλεμένο σχήμα με εξαιρετικά απαλό, γυαλιστερό φινίρισμα για εκπληκτικά άνετη αίσθηση. Το μέγεθος είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι και χωράει εύκολα στην τσέπη σας. Το προσεκτικά σχεδιασμένο, διαισθητικό περιβάλλον χρήστη βρίσκεται σε τέλεια ισορροπία με την εξωτερική εμφάνιση.

Το Xperia™ X Compact μαθαίνει από εσάς. Πώς φορτίζετε τη μπαταρία, ποιες λειτουργίες χρησιμοποιείτε και ποιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζετε έως και 2 φορές πιο μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ομαλή και γρήγορη λειτουργία και απολαμβάνετε τις πλήρεις δυνατότητες του smartphone σας. Και όλα γίνονται αυτόματα.