Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Τραβήξτε φωτεινές, πιο καθαρές selfie, ακόμα και στη σκιά, χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα 16 MP, με αισθητήρα χαμηλού φωτισμού και λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS). Ομαδική φωτογραφία; Ενεργοποιήστε το έξυπνο φλας για selfie για να φωτίσετε τόσο το προσκήνιο όσο και το φόντο του θέματός σας. Χρησιμοποιήστε το κλείστρο με χειρισμό μέσω χειρονομιών για να τραβήξετε τη φωτογραφία απλώς σηκώνοντας το χέρι σας.

Αυτό το μακρόστενο smartphone 6’’ εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη σας. Προσφέρει άνετο κράτημα και εύκολο χειρισμό ακόμα και με το ένα χέρι, χάρη στη λειτουργία μίνι οθόνης. Απολαύστε άψογη εμπειρία θέασης στην οθόνη πλήρους πλάτους από κυρτό γυαλί που περικλείεται σε ένα απίστευτα λεπτό πλαίσιο.

Ξεχάσατε τον φορτιστή σας; Δεν βρίσκετε πρίζα; Κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία διαρκεί έως και 2 ημέρες με μία μόνο φόρτιση και έτσι έχετε περισσότερο χρόνο για να μιλάτε, να φωτογραφίζετε και να επικοινωνείτε σε όλα τα μέσα. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιμηκύνεται. Τέλος στη μειωμένη απόδοση της μπαταρίας που συνήθως παρατηρείται μετά από ένα χρονικό διάστημα.

*Η διάρκεια της μπαταρίας μετρήθηκε με το προφίλ χρήσης smartphone της Sony Mobile Communications AB, το οποίο ορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014. Αντιπροσωπεύει τις συνθήκες ενεργού χρήσης του μέσου χρήστη smartphone, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, διαφόρων σεναρίων χρήσης (πραγματοποίηση κλήσεων, αποστολή μηνυμάτων, περιήγηση στο διαδίκτυο, κοινωνική δικτύωση, παιχνίδια, ακρόαση μουσικής, λήψη φωτογραφιών, περιήγηση σε φωτογραφίες, παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο, εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο). **Σε σύγκριση με την προηγούμενη μπαταρία των Xperia. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες.

Προτεινόμενα αξεσουάρ