Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Η χρήση του Xperia™ E5 είναι παιχνιδάκι. Απολαύστε το φιλικό περιβάλλον χρήσης και την αναπαραγωγή βίντεο χωρίς καθυστερήσεις, χάρη στον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να παίρνετε παντού μαζί σας τον φορτιστή. Μία πλήρης φόρτιση διαρκεί έως και 2 ημέρες. Διαθέτει μνήμη 16 GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης έως και 200 GB. Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα και να διαγράφετε λιγότερα. 

*Η διάρκεια της μπαταρίας μετρήθηκε με το προφίλ χρήσης smartphone της Sony Mobile Communications AB, το οποίο ορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014. Αντιπροσωπεύει τις συνθήκες ενεργού χρήσης του μέσου χρήστη smartphone, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, διαφόρων σεναρίων χρήσης (πραγματοποίηση κλήσεων, αποστολή μηνυμάτων, περιήγηση στο διαδίκτυο, κοινωνική δικτύωση, παιχνίδια, ακρόαση μουσικής, λήψη φωτογραφιών, περιήγηση σε φωτογραφίες, παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο, εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο).

Νυχτερινό σκηνικό, πορτραίτο με οπίσθιο φωτισμό, φαγητό; Η κάμερα με ανάλυση 13 MP και δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης σκηνής θα υπολογίσει ποιο από τα 52 υποστηριζόμενα σενάρια είναι το καταλληλότερο για τη λήψη σας. Σαρώστε προς τα κάτω στην οθόνη για εναλλαγή από την πίσω στην μπροστινή κάμερα. Η ευρύτατη εμπειρία της Sony στην τεχνολογία κάμερας σας χαρίζει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες στη στιγμή.

Ξεχάστε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που εξαντλούν την μπαταρία χωρίς να το καταλάβετε. Απολαύστε καθημερινά το smartphone σας στο έπακρο, με χρήσιμες συμβουλές που προσαρμόζονται στον δικό σας τρόπο χρήσης και την τεχνολογία Smart Cleaner που απενεργοποιεί αυτόματα τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σπάνια. Χάρη στις εύκολες ρυθμίσεις και τον άνετο χειρισμό του, το νέο Xperia™ E5 είναι ο ορισμός της φιλικής συσκευής προς τον χρήστη.

Προτεινόμενα αξεσουάρ