Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Δεν θα χάσετε καμιά απρόσμενη στιγμή, αφού η εκκίνηση και η λήψη με την κάμερα των 23 MP γίνεται μόλις σε 0,6 δευτερόλεπτα. Κουραστήκατε να τραβάτε θολές φωτογραφίες με παιδιά, κατοικίδια και άλλα θέματα, επειδή κινούνται ξαφνικά; Η Προγνωστική Υβριδική Αυτόματη Εστίαση παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα, μειώνοντας τις θολές λήψεις. Με την μπροστινή κάμερα μπορείτε να τραβάτε καθαρές selfie με 13 MP ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Δείτε τα βίντεο επίδειξης:
Προγνωστική Υβριδική Αυτόματη Εστίαση
Φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Μια ματιά αρκεί. Πίσω από την οθόνη Full HD με το καμπυλωτό γυαλί, τις κομψές γραμμές και την ενιαία μεταλλική πίσω όψη κρύβεται μια πανίσχυρη δύναμη. Τα στρογγυλεμένα άκρα προσφέρουν άνετο κράτημα ενώ η ενιαία σχεδίαση προσδίδει στυλ. Αν θέλετε το ξεχωριστό «βουρτσισμένο» φινίρισμα, επιλέξτε το σε μαύρο γραφίτη ή λευκό χρώμα. Διαφορετικά, επιλέξτε μια κομψή απόχρωση σε ανοιχτό πράσινο χρυσό ή ροζ χρυσό¹.

¹ Ορισμένα χρώματα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές.

Τα βίντεο με διακοπές και τα παιχνίδια που κολλάνε μετατρέπουν τη διασκέδαση σε ταλαιπωρία. Γι’ αυτό το Xperia™ X Performance υποστηρίζει ταχύτητες σύνδεσης LTE Cat 9² και διαθέτει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon™ 820 με επεξεργαστή γραφικών Adreno™ 530. Έτσι μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με φωτορεαλιστικά γραφικά σε ποιότητα κονσόλας ή να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας απολαμβάνοντας μια ταινία.

¹ Σε σύγκριση με τον επεξεργαστή SnapdragonTM 810. ² Ανάλογα με την απόδοση του Cat 9, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά.

Προτεινόμενα αξεσουάρ