Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Το Xperia™ XA είναι το smartphone που θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Το τέλειο μέγεθός του σας επιτρέπει να το κρατάτε γερά στο χέρι σας και η οθόνη 5” πλήρους μεγέθους με καμπυλωτό γυαλί συμπληρώνει αρμονικά την όμορφη σχεδίαση. Είναι ο τέλειος συνδυασμός 2 σε 1. Κυκλοφορεί σε ανθρακί, λευκό, ανοιχτό χρυσό ή ροζ χρυσό.

Απαθανατίστε τες την ώρα που εκτυλίσσονται. Η κάμερα του Xperia™ XA ενεργοποιείται στη στιγμή ενώ η ταχύτατη υβριδική τεχνολογία αυτόματης εστίασης εξασφαλίζει τη λήψη πεντακάθαρων και ολοζώντανων φωτογραφιών. Άρχισε να πέφτει ο ήλιος; Η μπροστινή κάμερα 8 MP και η πίσω κάμερα 13 MP αποδίδουν εξαιρετικά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αδράξτε τη μέρα. Όχι μόνο τη σημερινή αλλά και την επόμενη, αφού η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για έως και δύο ημέρες χωρίς επαναφόρτιση. Επειδή συνήθως η απόδοση των μπαταριών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, δημιουργήσαμε την τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging για έως 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Επίσης, με τη λειτουργία STAMINA ο χρόνος χρήσης γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση: www.sonymobile.com/battery

Προτεινόμενα αξεσουάρ