Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Δεν θα χάσετε καμιά απρόσμενη στιγμή, αφού η εκκίνηση και η λήψη με την κάμερα των 23 MP γίνεται μόλις σε 0,6 δευτερόλεπτα. Κουραστήκατε να τραβάτε θολές φωτογραφίες με παιδιά, κατοικίδια και άλλα θέματα, επειδή κινούνται ξαφνικά; Η Προγνωστική Υβριδική Αυτόματη Εστίαση παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα, μειώνοντας τις θολές λήψεις. Με την μπροστινή κάμερα μπορείτε να τραβάτε καθαρές selfie με 13 MP ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Δείτε τα βίντεο επίδειξης:
Προγνωστική Υβριδική Αυτόματη Εστίαση
Φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Ένα smartphone 5 ιντσών που ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας χάρη στο κυρτό γυαλί της οθόνης. Αποτελεί έναν συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας, με ενιαία σχεδίαση και μεταλλική πίσω όψη εξαιρετικής ποιότητας. Όλα αυτά τονίζονται ακόμα περισσότερο από ένα νέο, ανανεωμένο στυλ εσωτερικά και από τη χρήση του ίδιου χρώματος μπροστά και πίσω.

Αφήστε το φορτιστή σας στο σπίτι. Οι λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας του Xperia™ X κάνουν το τηλέφωνό σας να λειτουργεί για έως δύο ημέρες με μία φόρτιση. Επειδή συνήθως η απόδοση των μπαταριών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, δημιουργήσαμε την τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging για έως 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Επίσης, με τη λειτουργία STAMINA ο χρόνος χρήσης γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση: www.sonymobile.com/testresults

Προτεινόμενα αξεσουάρ