Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Η οθόνη HDR OLED του Xperia XZ3 διαθέτει τέλεια επίπεδα μαύρου, ζωντανά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση. Με την τεχνολογία X-Reality™ for mobile, το περιεχόμενο με ποιότητα SDR αναβαθμίζεται σε σχεδόν High Dynamic Range (HDR), μειώνοντας τον θόρυβο και βελτιώνοντας τόσο την ευκρίνεια όσο και τις υφές. Το Σύστημα δυναμικής δόνησης της Sony επιτρέπει στους πελάτες σας να νιώθουν τη δράση που εκτυλίσσεται στην οθόνη.

Η έξυπνη κάμερα 19MP με τεχνολογία Motion Eye™ του Xperia XZ3 είναι πάντα έτοιμη να απαθανατίσει τις απρόσμενες στιγμές. Η λειτουργία Smart launch έχει έτοιμη την κάμερα αμέσως μόλις σηκώσετε το τηλέφωνο. Η λειτουργία Predictive Capture εντοπίζει τις κινήσεις και αυτόματα τραβάει μέχρι τέσσερις φωτογραφίες.

Το Xperia XZ3 δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να εγγράφουν ταινίες σε καταπληκτική ποιότητα 4K HDR. Η λειτουργία εξαιρετικά αργής κίνησης σε HD και Full HD επιτρέπει στους πελάτες σας να απαθανατίζουν κρυμμένες στιγμές με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Η λειτουργία 3D Creator απαθανατίζει αντικείμενα της πραγματικής ζωής και τα μετατρέπει σε τρισδιάστατα άβαταρ υψηλής ανάλυσης.

Ο Ήχος Υψηλής Ανάλυσης* εξασφαλίζει ότι η μουσική ακούγεται όπως θα επιθυμούσε ο δημιουργός της, με όλες τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις. Η τεχνολογία LDAC δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να απολαμβάνουν μέσω Bluetooth** τη μουσική τους με ήχο που αγγίζει την ποιότητα υψηλής ανάλυσης Επιπλέον, τα νέα στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν περισσότερη πίεση ήχου από ποτέ άλλοτε – για μια εμπειρία πιο δυνατού ήχου.

* Για Ήχο Υψηλής Ανάλυσης απαιτούνται συμβατά ενσύρματα ακουστικά και χρήση καλωδίου μετατροπής. ** Η LDAC απαιτεί συμβατά ακουστικά ή ηχεία.

Διαθέτοντας το νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm®, το Xperia XZ3 προσφέρει απρόσκοπτη δυνατότητα πολυδιεργασίας και απόδοση με αστραπιαία ταχύτητα. Με τον πλαϊνό αισθητήρα, το Xperia XZ3 γίνεται ακόμα πιο εύχρηστο – ειδικά όταν το χρησιμοποιείτε με ένα χέρι. Η μπαταρία 3330mAh σε συνδυασμό με την τεχνολογία Smart STAMINA επιτρέπουν στο Xperia XZ3 να παραμένει φορτισμένο για μεγαλύτερο διάστημα.

Προτεινόμενα αξεσουάρ