Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Η επαναστατική διπλή κάμερα Motion Eye™ προσφέρει την υψηλότερη ευαισθησία ISO στον κόσμο για εγγραφή βίντεο σε smartphone*. Μπορεί να απαθανατίσει ακόμη και τα πιο σκοτεινά θέματα. Η εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία αναδεικνύει τα χρώματα και μειώνει τον θόρυβο και στα βίντεο και στις φωτογραφίες. Με τα εφέ μποκέ και μονοχρωμίας, οι πελάτες σας μπορούν να βελτιώνουν τις αγαπημένες τους λήψεις. Η υψηλών επιδόσεων μπροστινή κάμερα στο Xperia™ XZ2 Premium επιτρέπει στους πελάτες σας να δημιουργούν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, τόσο στο φως της ημέρας όσο και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

* ISO 12.800 για βίντεο (αυτόματα). Επαληθεύθηκε σε σύγκριση με τις δημοσιευμένες προδιαγραφές καμερών για περισσότερα από 11.800 smartphone από την υπηρεσία SpecTRAX της Strategy Analytics. Σε ισχύ στις 16 Απριλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της Strategy Analytics, μεταβείτε στη διεύθυνση: www.sonymobile.com/testresults/ ** Οι λειτουργίες μποκέ και μονοχρωμίας θα είναι διαθέσιμες το τρίτο τρίμηνο του 2018. Καθώς οι κυκλοφορίες λογισμικού είναι μια διαδικασία σε φάσεις, οι χρόνοι και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ αγορών ή/και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Το Xperia™ XZ2 Premium είναι το μόνο smartphone στον κόσμο με οθόνη 4K HDR 5,8 ιντσών*. Με την τεχνολογία X-Reality™ για κινητές συσκευές, το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ποιότητα SDR αναβαθμίζεται σε σχεδόν 4K και προσεγγίζοντας το υψηλό δυναμικό εύρος. Με αυτό τον τρόπο, η φανταστική οθόνη αξιοποιείται στο έπακρο. Το Σύστημα δυναμικής δόνησης της Sony επιτρέπει στους πελάτες σας να νιώθουν τη δράση που εκτυλίσσεται στην οθόνη.

* Το Xperia™ XZ2 Premium διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών 4K UHD (2160 x 3840 pixel) υψηλού δυναμικού εύρους. Επαληθεύτηκε από την υπηρεσία SpecTRAX της Strategy Analytics σε σύγκριση με τις δημοσιευμένες αναλύσεις αισθητήρα κάμερας για περισσότερα από 12.000 smartphone. Σε ισχύ στις 16 Απριλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της Strategy Analytics, μεταβείτε στη διεύθυνση: www.sonymobile.com/testresults

Το Xperia™ XZ2 Premium επιτρέπει στους πελάτες σας να εγγράφουν ταινίες σε καταπληκτική ποιότητα 4K HDR. Η λειτουργία εξαιρετικά αργής κίνησης σε HD και Full HD επιτρέπει στους πελάτες σας να απαθανατίζουν κρυμμένες στιγμές με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Η τεχνολογία σταθεροποίησης σε 5 άξονες ελαχιστοποιεί τις αναταράξεις κατά τη λήψη βίντεο. Η αυξημένη σταθεροποίηση μειώνει το θόλωμα και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα των βίντεο.

Η τεχνολογία Hi-Res Audio εξασφαλίζει ότι η μουσική ακούγεται όπως θα επιθυμούσε ο δημιουργός της, με όλες τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις. Η τεχνολογία LDAC επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαμβάνουν τη μουσική τους μέσω Bluetooth, με ήχο που αγγίζει την ποιότητα υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, τα νέα στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν περισσότερη πίεση ήχου από ποτέ άλλοτε – για μια εμπειρία πιο δυνατού ήχου.

Διαθέτοντας τον νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm® και 6GB RAM, το Xperia™ XZ2 Premium προσφέρει απρόσκοπτη πολυδιεργασία και απόδοση με αστραπιαία ταχύτητα. Η μπαταρία 3540 mAh σε συνδυασμό με την τεχνολογία Smart STAMINA επιτρέπουν στο Xperia™ XZ2 Premium να παραμένει φορτισμένο για μεγαλύτερο διάστημα.

Προτεινόμενα αξεσουάρ