Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Το Σύστημα δυναμικής δόνησης επιτρέπει στους πελάτες σας να νιώθουν τη δράση που εκτυλίσσεται στην οθόνη. Η νέα τεχνολογία X-Reality™ για κινητές συσκευές επιτρέπει την προβολή τυπικών βίντεο SDR σε υψηλό δυναμικό εύρος. Ο ήχος S-Force Front Surround προσφέρει μια εμπειρία 360° στους λάτρεις της μουσικής.

Το Xperia™ XZ2 επιτρέπει στους πελάτες σας να εγγράφουν ταινίες σε καταπληκτική ποιότητα 4K HDR. Η λειτουργία εξαιρετικά αργής κίνησης σε Full HD επιτρέπει στους πελάτες σας να απαθανατίζουν κρυμμένες στιγμές με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.
Η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες ελαχιστοποιεί τις αναταράξεις κατά τη λήψη βίντεο. Η αυξημένη σταθεροποίηση μειώνει το θόλωμα και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα των βίντεο.

Η κάμερα Motion Eye™ αναβαθμίστηκε, για να προσφέρει ακόμη καλύτερες λειτουργίες λήψης. Η λειτουργία Superior Auto επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία κάμερας για κάθε σκηνή. Η Λήψη πρόβλεψης εντοπίζει κίνηση και χαμόγελα προτού ο χρήστης πιέσει το κουμπί του κλείστρου.

Η τεχνολογία Hi-Res Audio εξασφαλίζει ότι η μουσική ακούγεται όπως θα επιθυμούσε ο δημιουργός της, με όλες τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις. Η τεχνολογία LDAC επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαμβάνουν τη μουσική τους μέσω Bluetooth, με ήχο που αγγίζει την ποιότητα υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, τα νέα στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν περισσότερη πίεση ήχου από ποτέ άλλοτε – για μια εμπειρία πιο δυνατού ήχου.

Ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm® προσφέρει απρόσκοπτη πολυδιεργασία. Η μπαταρία 3180 mAh σε συνδυασμό με την τεχνολογία Smart Stamina επιτρέπουν στο Xperia™ XZ2 να παραμένει φορτισμένο για μεγαλύτερο διάστημα. Η τεχνολογία Universal Flash Storage επιταχύνει την πρόσβαση στη μνήμη.

Προτεινόμενα αξεσουάρ