Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Η κάμερα Xperia™ XZ1 Motion Eye™ με εξαιρετικά αργή κίνηση και λήψη πρόβλεψης σας επιτρέπει να δείτε στιγμές που δεν έχετε ξαναδεί. Η λήψη πρόβλεψης ανιχνεύει την κίνηση και είναι έτοιμη πριν καν να πατήσετε το κουμπί, ενώ με τη νέα λειτουργία ριπής με αυτόματη εστίαση μπαίνει τέλος στις θολές λήψεις σκηνών δράσης.

Θέλετε να ξεχωρίζετε με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο; Γνωρίστε το 3D Creator. Πάρτε ένα αντικείμενο, το πρόσωπό σας, το γεύμα σας – σαρώστε το και μετατρέψτε το σε τρισδιάστατο avatar. Μπορείτε ακόμη και να το εκτυπώσετε. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Η οθόνη 5.2” HDR προβάλλει τις ταινίες με τόσο ρεαλισμό, που θα νιώσετε ότι τις ζείτε. Ανακαλύψτε ένα κόσμο ασύγκριτων χρωμάτων, αντίθεσης και ευκρίνειας.

Ο ήχος Hi-Res Audio εξασφαλίζει ότι η μουσική ακούγεται όπως θα επιθυμούσε ο δημιουργός της, με όλες τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις. Ακόμη και τα συμπιεσμένα αρχεία στο playlist σας ακούγονται καλύτερα, χάρη στο DSEE HX™. Επιπλέον, τα νέα μας στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν περισσότερη πίεση ήχου από ποτέ άλλοτε – για μια εμπειρία πιο δυνατού ήχου.

Το Xperia™ XZ1 δεν παρέχει μόνο κορυφαία τεχνολογία αλλά και απαράμιλλη ομορφιά. Χάρη στην κυκλική επιφάνεια και τον ενιαίο μεταλλικό σκελετό δείχνει εκπληκτικό και πολύτιμο. Και οι πελάτες σας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι αυτή η ομορφιά θα διαρκέσει. Χάρη στην ισχυρή οθόνη Corning® Gorilla® Glass 5 και το πλεονέκτημα της ανθεκτικότητας στο νερό.

Προτεινόμενα αξεσουάρ