Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Με την εξαιρετικά αργή κίνηση και τη λήψη πρόβλεψης, η νέα κάμερα Motion Eye™ επιτρέπει στους πελάτες σας να βλέπουν περισσότερα από όσα μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Χρησιμοποιεί πιο γρήγορη και πιο έξυπνη επεξεργασία από ποτέ για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και την καλύτερη τεχνολογία εντοπισμού κίνησης που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Η τεχνολογία SteadyShot™ με σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες αντισταθμίζει το κούνημα της κάμερας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για να μπορούν οι πελάτες σας να τραβούν ομαλά βίντεο ακόμα και όταν βρίσκονται πολύ κοντά στο αντικείμενο.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των Sony BRAVIA TV, το Xperia™ XZ Premium αναπαράγει περιεχόμενο 4K HDR με τόσο εξαιρετική ευκρίνεια και ρεαλισμό, που θα αφήσει άφωνο τον πελάτη σας. Και το καλύτερο είναι ότι με την τεχνολογία TRILUMINOS™ Display για κινητές συσκευές κάθε απόχρωση αποδίδεται με ένταση, ζωντανεύοντας τις εικόνες και τα κλιπ ταινιών. Επίσης, η τεχνολογία X-Reality™ για κινητές συσκευές κάνει τα πάντα να δείχνουν καλύτερα. Προσθέτει pixel που λείπουν, μειώνει το θόρυβο και βελτιώνει την υφή, ώστε όλα να απεικονίζονται πεντακάθαρα – ακόμα και αν το περιεχόμενο είναι χαμηλής ανάλυσης.

Η Sony πάντα φημιζόταν για τις καινοτομίες στον τομέα του ήχου και το Xperia™ XZ Premium προσφέρει στους πελάτες σας την καλύτερη μουσική εμπειρία σε κινητή συσκευή της Sony μέχρι σήμερα. Η τεχνολογία βελτίωσης του ήχου επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαμβάνουν ήχο απαράμιλλης ποιότητας, όπου και αν βρίσκονται. Επίσης, ο ήχος υψηλής ανάλυσης επιτρέπει στη μουσική να ακούγεται πιο καθαρά και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Xperia™ XZ Premium εντυπωσιάζει τόσο με τις εσωτερικές λειτουργίες του όσο και με την εξωτερική του εμφάνιση. Η εμπειρία ξεκινά με την υπέροχη λεία και κυκλική γυάλινη επιφάνεια της Sony, η οποία καλύπτει το εξωτερικό τμήμα της συσκευής και προσφέρει μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Η επιφάνεια εξαιρετικής ποιότητας δημιουργεί ένα εφέ κατοπτρισμού και διαθέτει γυαλί Corning® Gorilla® Glass® 5 στο εμπρός και το πίσω μέρος, ανεβάζοντας το επίπεδο της ομορφιάς και της αντοχής σε νέα ύψη.

Ό,τι θέλουν να κάνουν οι πελάτες σας, το Xperia™ XZ Premium το κάνει γρήγορα. Χάρη στην αυξημένη ισχύ επεξεργασίας, οι πελάτες σας απολαμβάνουν εξαιρετικά ομαλή απόδοση, είτε περιηγούνται στο Internet είτε παίζουν παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Η λειτουργία Ενέργειες Xperia™ μαθαίνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν οι πελάτες σας περισσότερο και με την αυτόματη απενεργοποίηση των εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούν και την εκκαθάριση της μνήμης cache, προσφέρει πάντα την ταχύτερη και την ομαλότερη δυνατή απόδοση.

Προτεινόμενα αξεσουάρ