Χαρακτηριστικό - Λειτουργία - Όφελος

Αφήστε τους πελάτες σας να τραβήξουν τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβήξει ποτέ χάρη στην τεχνογνωσία της Sony στις κάμερες. Η κύρια κάμερα 23 MP με αισθητήρα Exmor RS™ για κινητές συσκευές και φακό F2,0 προσαρμόζεται στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το καλύτερο είναι ότι η κύρια κάμερα του Xperia™ XA1 είναι εξοπλισμένη με τον φωτοευαίσθητο αισθητήρα Exmor R™ της Sony για κινητές συσκευές και με έναν ευρυγώνιο φακό 23 mm για να τραβάτε εγγυημένα εντυπωσιακές λήψεις όλες τις ώρες της ημέρας και μοναδικές selfie από τις οποίες δεν λείπει ποτέ κανένα μέλος της παρέας. Περισσότερα pixel, περισσότερο φως, οι καλύτερες εικόνες στην κατηγορία.

Το Xperia™ XA1 έχει σχεδιαστεί με κορυφαία υλικά και πολλή αγάπη στη λεπτομέρεια. Λεία επιφάνεια, στρογγυλεμένο σχήμα και μια οθόνη 5" πλήρους πλάτους που κάνει το πλαίσιο σχεδόν αόρατο. Το Xperia™ XA1 χωράει άνετα στο ένα χέρι και είναι διαθέσιμο σε Λευκό, Μαύρο, Ροζ και Χρυσό.

Το Xperia™ XA1 διαθέτει την τεχνολογία Qnovo Adpative Charging, μια τεχνολογία που παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας και προσαρμόζει τη φόρτιση έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η φθορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επίσης, ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio™ P20 υψηλής ενεργειακής απόδοσης προσφέρει στους πελάτες σας μια ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία χρήστη. Είτε κάνουν περιήγηση στο internet είτε παρακολουθούν κάποιο βίντεο ή παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.