Ominaisuus - Toiminto - Etu

Ne hullut tanssiliikkeet. Eteen tipahtanut julkkis. Uudella 23 megapikselin kameralla, jossa on käytetty kolmea eri kuva-anturitekniikkaa, voit ottaa teräviä kuvia liikkuvista kohteista niiden oikeissa väreissä myös hankalassa valaistuksessa. Uusi viisiakselinen SteadyShot™-vakautus kompensoi kameran tärinää niin, että tuloksena on tärinättömiä videoita myös lähietäisyydeltä. Ja pikakäynnistyksen ansiosta vau-hetket eivät pääse ohi.

Yhtenäinen suunnittelu yhdistää kätevyyden, käyttömukavuuden ja kauneuden. Erityistä miellyttävyyttä tuovat pehmeä pyöristetty muoto ja kiiltävä viimeistely. Kompaktin koon ansiosta sitä voi mainiosti käyttää yhdellä kädellä ja se mahtuu helposti taskuun. Hyvin suunniteltu, intuitiivinen sisäinen käyttöliittymä tukee täydellisesti ulkonäköä.

Xperia™ X Compact oppii käyttäjältään. Miten lataat akun, mitä ominaisuuksia käytät ja mitkä sovellukset jäävät käyttämättä. Näin laite varmistaa jopa kaksinkertaisen akun käyttöiän, tasaisen ja nopean toiminnan ja sen, että saat älypuhelimestasi kaiken irti. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti.