Ominaisuus - Toiminto - Etu

Ota kirkkaita ja selkeitä selfieitä myös varjossa 16 megapikselin etukameralla, jossa on heikossakin valossa toimiva sensori ja optinen kuvanvakautus. Ryhmäkuva? Ota käyttöön Smart Selfie -salama, joka valaisee koko tilan edestä ja takaa. Elesulkimen avulla voit ottaa kuvan vain nostamalla kätesi.

Tämä kapea 6 tuuman älypuhelin sopii täydellisesti käteen. Mininäyttötilan ansiosta sitä on helppo pidellä ja käyttää myös yhdellä kädellä. Nauti kaarevan lasin tarjoamasta täydellisestä katseluelämyksestä huippuohuessa kehyksessä.

Unohtuiko laturi? Eikö lähettyvillä ole pistorasiaa? Ei hätää. Saat virtaa 2 päiväksi yhdellä latauksella. Sen ansiosta sinulla on enemmän aikaa chattailla, ottaa kuvia ja pitää yhteyttä. Qnovon adaptiivisen latauksen ansiosta myös akun käyttöikä on pidempi. Enää sinun ei tarvitse huolehtia akun kapasiteetin heikkenemisestä vanhemmassakaan puhelimessa.

*Akun käyttöikä on mitattu Sony Mobile Communications AB:n älypuhelimen käyttöprofiilin mukaan. Se on määritetty syyskuussa 2014 niin, että se edustaa tyypillisen älypuhelimen käyttäjän aktiivista käyttöä, johon kuuluu erilaisia käyttöskenaarioita (soittaminen, tekstiviestin lähettäminen, verkon selaaminen, sosiaalisten verkostojen käyttäminen, pelien pelaaminen, musiikin kuuntelu, kuvien ottaminen, videoiden katselu verkossa, videoiden tallentaminen ja toistaminen). **Verrattuna edellisen Xperian akkuun. Tulos voi vaihdella olosuhteiden mukaan.

Suositellut lisävarusteet