Ominaisuus - Toiminto - Etu

Xperia™ E5 on todella helppokäyttöinen. Nauti käyttöliittymän sujuvuudesta ja viiveettömästä videontoistosta tehokkaan neliydinsuorittimen avulla. Voit myös jättää laturin kotiin. Yhdellä latauksella saat virtaa jopa 2 päiväksi. Puhelimessa on 16 Gt muistia ja aukko jopa 200 Gt:n muistikortille. Voit siis säilyttää enemmän ja poistaa vähemmän. 

*Akun käyttöikä on mitattu Sony Mobile Communications AB:n älypuhelimen käyttöprofiilin mukaan. Se on määritetty syyskuussa 2014 niin, että se edustaa tyypillisen älypuhelimen käyttäjän aktiivista käyttöä, johon kuuluu erilaisia käyttöskenaarioita (soittaminen, tekstiviestin lähettäminen, verkon selaaminen, sosiaalisten verkostojen käyttäminen, pelien pelaaminen, musiikin kuuntelu, kuvien ottaminen, videoiden katselu verkossa, videoiden tallentaminen ja toistaminen).

Yövalotus, taustavalaistu muotokuva, ruokakuva? Anna 13 megapikselin kameran automaattisen kuvausohjelman tunnistuksen miettiä, mikä 52 tuetusta kuvausohjelmasta sopii kuvallesi parhaiten. Voit myös ottaa käyttöön etukameran sipaisemalla alas näytöllä, jos haluat ottaa selfien. Sonyn kattava kameratekniikka takaa korkealaatuiset ja tarkat kuvat.

Unohda tylsät asetukset ja sovellukset, jotka kuluttavat akkua tietämättäsi. Hyödynnä älypuhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla joka päivä kätevien käyttövinkkien avulla. Smart Cleaner -sovellus poistaa käytöstä harvoin käyttämäsi sovellukset automaattisesti. Helposti määritettävä ja käytettävä Xperia™ E5 määrittelee käyttäjäystävällisyyden uudelleen.

Suositellut lisävarusteet