Ominaisuus - Toiminto - Etu

23 megapikselin kamera käynnistyy ja kuvaa 0,6 sekunnissa, joten saat aina tallennettua odottamattomat hetket. Oletko kyllästynyt epätarkkoihin kuviin lapsista, eläimistä ja muista liikkuvista kohteista? Ennakoiva hybridi-automaattitarkennus seuraa liikkuvia kohteita ja vähentää epätarkkuutta. Etukameran avulla voit ottaa terävämpiä 13 megapikselin selfieitä heikossakin valossa.

Katso esittelyvideot:
Ennakoiva hybridi-automaattitarkennus
Heikossa valossa kuvaaminen

Yhtenäinen, selkeä tyyli. Teräväpiirtonäyttö, kaareva näyttölasi, tyylikkäät linjat ja metallitausta kertovat huipputehosta. Pehmeät reunat tuntuvat mukavilta kädessä, ja yhtenäinen muotoilu miellyttää silmää. Valitse upea grafiitinmusta tai valkoinen väri. Tai ehkä tyylikäs limekullan tai rosekullan värinen malli on enemmän mieleesi¹.

¹ Joitakin värejä ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla.

Pätkivät videot ja hitaat pelit vievät ilon hauskoista hetkistä. Siksi Xperia™ X Performance tukee nopeita LTE Cat 9² -yhteyksiä ja sisältää tehokkaan Snapdragon™ 820 -suorittimen ja Adreno™ 530 -grafiikkasuorittimen. Voit pelata nauttien realistisista grafiikoista ja konsolipelilaadusta. Tai ottaa rennosti elokuvan parissa.

¹ Verrattuna SnapdragonTM 810 -suorittimeen. ² Perustuu Cat 9 -suorituskykyyn, saatavuus on markkinakohtainen.

Suositellut lisävarusteet