Ominaisuus - Toiminto - Etu

Käänteentekevässä Motion Eye™ -kaksoiskamerassa on maailman korkein ISO-herkkyys videokuvaukselle älypuhelimessa*. Se tallentaa kuvaa pimeässäkin. Erittäin korkea herkkyys vähentää kohinaa ja saa videoiden ja kuvien värit loistamaan. Boke- ja mustavalkotehosteiden avulla asiakkaat voivat parantaa suosikkikuviaan. Xperia™ XZ2 Premiumin erittäin suorituskykyisellä etukameralla asiakkaat voivat ottaa laadukkaita kuvia sekä päivänvalossa että heikossa valaistuksessa.

* ISO 12800 videoissa (automaattinen). Varmistettu Strategy Analyticsin SpecTRAX Service -palveluilla yli 11 800 älypuhelimen julkistettujen kameratietojen mukaisesti. Tarkistettu 16.4.2018. Lisätietoja Strategy Analyticsin tuloksista on osoitteessa: www.sonymobile.com/testresults/ ** Boke- ja mustavalkotehosteet ovat saatavilla loppuvuodesta 2018. Ohjelmistojulkistukset ovat vaiheittain eteneviä prosesseja, joten ajoitus ja saatavuus voivat vaihdella markkina-alueen ja/tai operaattorin mukaan.

Xperia™ XZ2 Premium on maailman ainoa älypuhelin, jossa on 5,8 tuuman 4K HDR -näyttö*. Mobiililaitteille suunniteltu X-Reality™ skaalaa SDR-laatuisen sisällön lähes 4K- ja HDR-laatuun. Näin saat kaiken irti upeasta näytöstä. Sonyn Dynamic Vibration System -järjestelmän ansiosta asiakkaat voivat tuntea näytöllä näkyvän toiminnan käsissään.

* Xperia™ XZ2 Premium -puhelimessa on 5,8 tuuman 4K UHD HDR -näyttö (2160 x 3840 pikseliä). Strategy Analyticsin SpecTRAX -palvelu on vahvistanut tekniset tiedot tarkastelemalla yli 12 000 älypuhelimen julkistettuja näyttötietoja. Tarkistettu 16.4.2018. Lisätietoja Strategy Analyticsin tuloksista on osoitteessa: www.sonymobile.com/testresults/

Xperia™ XZ2 Premiumilla asiakkaat voivat kuvata videoita upealla 4K HDR -laadulla. Huippuhitaan HD- ja Full HD -hidastuskuvan ansiosta asiakkaat voivat tallentaa hetkiä vieläkin tarkempina. 5-akselinen kuvanvakautustekniikka minimoi tärinää, kun asiakkaat kuvaavat videoita. Parempi vakautus vähentää epätarkkuutta ja kohentaa videokuvaa kaikin puolin.

Hi-Res-ääni säilyttää musiikin yksityiskohdat ja vivahteet, joten kuulet musiikin tavalla, jolla artisti tarkoitti sen kuultavaksi. LDAC-tekniikan ansiosta asiakkaat voivat nauttia musiikista lähes korkean resoluution veroisella laadulla Bluetoothin kautta. Uusissa stereokaiuttimissa on entistä suurempi äänenpaine, mikä takaa vaikuttavamman kuuntelukokemuksen.

Uusimman Qualcomm®-suorittimen ja 6 Gt RAM-muistin ansiosta Xperia™ XZ2 Premium tarjoaa saumattoman moniajon ja huippunopean suorituskyvyn. 3540 mAh akun ja älykkään Stamina-tilan ansiosta Xperia™ XZ2 Premium pysyy ladattuna pitempään.

Suositellut lisävarusteet