Ominaisuus - Toiminto - Etu

Xperia™ XZ2 Compact -puhelimella asiakkaat voivat kuvata videoita upealla 4K HDR -laadulla. Huippuhitaan teräväpiirtohidastuskuvan ansiosta asiakkaat voivat tallentaa hetkiä vieläkin tarkempina.

5-akselinen kuvanvakautustekniikka minimoi tärinää, kun asiakkaat kuvaavat videoita. Parempi vakautus vähentää epätarkkuutta ja kohentaa videokuvaa kaikin puolin.

Motion Eye™ -kamerassa on nyt entistä parempia kuvausominaisuuksia. Automaattinen optimointi valitsee tilanteeseen sopivan kameratilan. Ennakoiva kuvaus havaitsee liikkeen ja hymyn ennen kuin kuvauspainiketta painetaan.

Xperia™ XZ2 Compact -puhelimessa on upea kokoelma huippuluokan viihdeominaisuuksia käteen sopivassa koossa. Uusi mobiililaitteille suunniteltu X-Reality™ voi parantaa videoiden kuvanlaadun tavallisesta SDR:stä High Dynamic Range -tasolle. S-Force Front Surround -tilaääni tarjoaa musiikinystäville 360 asteen kokemuksen.

Hi-Res-ääni säilyttää musiikin yksityiskohdat ja vivahteet, joten kuulet musiikin tavalla, jolla artisti tarkoitti sen kuultavaksi. LDAC-tekniikan ansiosta asiakkaat voivat nauttia musiikista lähes korkean resoluution veroisella laadulla Bluetoothin kautta. Uusissa stereokaiuttimissa on entistä suurempi äänenpaine, mikä takaa vaikuttavamman kuuntelukokemuksen.

Uusin Qualcomm®-suoritin mahdollistaa saumattoman moniajon. 2870 mAh akun ja älykkään Stamina-tilan ansiosta Xperia™ XZ2 Compact pysyy ladattuna pitempään. Universal Flash Storage -tallennuksella muistin käyttö on nopeampaa.

Suositellut lisävarusteet