Ominaisuus - Toiminto - Etu

Xperia™ XZ1 -puhelimen Motion Eye™ -kameran huippuhitaiden hidastuskuvien ja ennakoivan kuvauksen ansiosta voit ikuistaa hetkiä aivan uudella tavalla. Ennakoiva kuvaus tunnistaa liikkeen ja hymyt ennen kuin painat suljinpainiketta. Uuden Autofocus burst -toiminnon ansiosta saat aina selkeitä toimintakuvia.

Haluatko erottua joukosta täysin uudella ja jännittävällä tavalla? Tutustu 3D Creatoriin. Valitse kuva – esimerkiksi kasvosi tai päivällisesi – ja muuta se 3D-avatariksi skannaamalla. Voit jopa tulostaa sen. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

5,2 tuuman HDR-näyttö toistaa elokuvat niin todentuntuisesti, että tunnet olevasi siinä mukana. Uppoudu maailmaan täynnä uskomattomia värejä, selkeyttä ja kontrastia.

Hi-Res-ääni säilyttää musiikin yksityiskohdat ja vivahteet, joten kuulet musiikin tavalla, jolla artisti tarkoitti sen kuultavaksi. Myös soittolistasi pakatut tiedostot kuulostavat paremmilta DSEE HX™:n ansiosta. Uusissa stereokaiuttimissa on entistä suurempi äänenpaine, mikä takaa vaikuttavamman kuuntelukokemuksen.

Xperia™ XZ1 ei ainoastaan tarjoa huippuluokan teknologiaa, vaan sen laadukkuus heijastuu myös ulkoasuun. Se näyttää vaikuttavalta ja arvokkaalta joka puolelle ulottuvan saumattoman pinnan ja yhtenäisen metallirungon ansiosta. Asiakkaasi voivat olla varmoja, että tämä kauneus ei katoa. Kiitoksen ansaitsevat vahva Corning® Gorilla® Glass 5 -näyttö ja vesitiivis rakenne.

Suositellut lisävarusteet