Ominaisuus - Toiminto - Etu

Huippuhitaiden hidastuskuvien ja ennakoivan kuvauksen ansiosta asiakkaat voivat tallentaa uudella Motion Eye™ -kameralla jopa liikkeen, jota ihmissilmä ei näe. Siinä on nopeampi ja älykkäämpi kuvankäsittely sekä poikkeuksellinen kuvanlaatu ja kaikkien aikojen parhaimmat liiketunnistusteknologiat. 5-akselinen SteadyShot™-kuvanvakautus kompensoi kameran tärinää kaikista suunnista niin, että asiakas voi kuvata tärinättömiä videoita myös lähietäisyydeltä.

Sonyn BRAVIA TV -tekniikan ansiosta Xperia™ XZ Premium toistaa 4K HDR -sisällön niin selkeästi ja todenmukaisesti, ettei asiakas usko silmiään. Mobiililaitteille suunniteltu TRILUMINOS™-näyttö toistaa värisävyt kauniin voimakkaasti ja kirkkaasti, joten kuvat ja elokuvat todella heräävät eloon. Mobiililaitteille suunniteltu X-Reality™ saa kaiken näyttämään paremmalta. Se lisää puuttuvat kuvapisteet, vähentää kohinaa ja parantaa rakennetta, joten kaikki näyttää kirkkaalta ja tarkalta – jopa pieniresoluutioinen sisältö.

Sony on aina tunnettu ääni-innovaatioista, ja Xperia™ XZ Premium tarjoaa Sonyn kaikkien aikojen parhaan musiikkielämyksen. Sen äänenparannustekniikan ansiosta asiakkaat voivat nauttia ylivoimaisesta äänenlaadusta missä ikinä ovatkaan. Hi-Res-ääni tekee musiikista kirkkaampaa, terävämpää ja yksityiskohtaisempaa.

Xperia™ XZ Premium on kaunis niin sisältä kuin ulkoakin. Elämys alkaa upeasta saumattomasta lasipinnasta, joka yhdessä ulkokuoren kanssa saa aikaan ylellisen tunnun ja ulkonäön. Saumaton pinta saa aikaan peiliefektin. Etu- ja takaosan Corning® Gorilla® Glass® 5 -lasi tekee puhelimesta tyylikkään ja kestävän.

Mitä ikinä asiakas haluaakin tehdä seuraavaksi, Xperia™ XZ Premium tekee sen nopeasti. Edistyksellinen suorituskyky tarkoittaa, että asiakas saa huippusujuvan elämyksen niin Internetiä selatessaan kuin nopeatahtisia pelejä pelatessaankin. Xperia™-toiminnot oppii, mitä sovelluksia asiakas käyttää eniten, ja sulkee automaattisesti sovellukset, joita ei käytetä, ja tyhjentää välimuistin. Näin asiakas saa aina nopeimman ja sujuvimman suorituskyvyn.

Suositellut lisävarusteet