Ominaisuus - Toiminto - Etu

Sonyn kameraosaamisen ansiosta asiakkaat voivat ottaa täydellisiä kuvia. 23 megapikselin pääkamera, jossa on mobiililaitteille suunniteltu Exmor RS™ -kenno ja F2.0-linssi, toimii myös haastavissa olosuhteissa. Xperia™ XA1:n etukamerassa on Sonyn valoherkkä ja mobiililaitteille suunniteltu Exmor R™ -kuvakenno ja 23 mm laajakulmalinssi, joiden ansiosta upeat kuvat onnistuvat kellon ympäri ja yhteen selfie-kuvaan sopii entistä enemmän ystäviä. Enemmän pikseleitä, enemmän valoa ja luokkansa parhaat kuvat.

Xperia™ XA1 on suunniteltu ensiluokkaisista materiaaleista yksityiskohtia silmällä pitäen. Tyylikäs, pyöristetty muoto ja täysleveä 5 tuuman näyttö, jonka ansiosta kehystä tuskin huomaa. Xperia™ XA1 sopii mukavasti käteen. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, musta, vaaleanpunainen ja kulta.

Xperia™ XA1 -puhelimen Qnovo Adpative Charging valvoo akun olosuhteita ja mukauttaa latausvirran maksimoiden akun käyttöiän. Uusi energiatehokas MediaTek Helio™ P20 -kahdeksanydinsuoritin tarjoaa asiakkaille nopeamman ja sujuvamman käyttökokemuksen verkon selaamiseen, videon katselemiseen tai suosikkipelin pelaamiseen.