Finess - Funktion - Fördel

De där grymma dansstegen. Kändisen framför dig. Den nya kameran på 23 MP med tredubbel bildavkänningsteknik gör att du kan ta skarpa bilder med verklighetstrogna färger av fartfyllda stunder, även under utmanande ljusförhållanden. SteadyShot™ med ny femaxlig stabilisering kompenserar kameraskakningar så att du får jämnare videor också när du står nära. Och med Snabbstart missar du aldrig ett viktigt ögonblick.

Den enhetliga designen kombinerar det praktiska med bekvämlighet och skönhet. Den mjuka, rundade formen med glansig finish är extra bekväm. Dess kompakta storlek är perfekt för användning med en hand och den passar enkelt i fickan. Insidans genomtänkta och intuitiva användargränssnitt samspelar perfekt med utsidan.

Xperia™ X Compact lär av dig. Hur du laddar batteriet, vilka funktioner du använder och vilka appar du inte använder. Det säkerställer att du får upp till dubbelt så lång batteritid, smidig och snabb prestanda och får ut så mycket som möjligt av din telefon. Allt det här sker automatiskt.