Finess - Funktion - Fördel

Ta ljusa selfies med mindre oskärpa, även i skuggan, med den främre 16 MP-kameran med sensor för svag belysning och optisk bildstabilisering. Gruppfoto? Aktivera den smarta selfie-blixten som lyser upp hela motivet, både fram och bak. Använd gestutlösare och ta kortet genom att räcka upp handen.

Denna vår smalaste 6-tums smartphone passar perfekt i din hand. Den är enkel att hålla och att använda – även enhändigt, tack vare läget med miniskärm. Upplev perfekt visning på en heltäckande skärm med välvt glas, innesluten i en rakbladstunn ram.

Glömt laddaren? Inget eluttag? Inga problem. Du får upp till två dygns batteritid av en enda laddning, och mer tid över att prata, fota och vara social. Och tack vare Qnovo Adaptive Charging får batteriet en ökad livslängd. Glöm frustrerande avtagande batterikapacitet när du har haft telefonen ett tag.

*Batteritiden har mäts och jämförts med Sony Mobile Communications AB:s användningsprofil för smartphone, definerad i september 2014 för att motsvara den typiska smartphone-användarens aktiva förhållande, inklusive men inte begränsat till en rad olika användningsscenarion (ringa, skicka textmeddelanden, surfa på webben, använda sociala nätverk, spela spel, lyssna på musik, ta kort, bläddra bland bilder, titta på videor online, spela in video och spela upp video). **I jämförelse med tidigare Xperia-batterier. Resultaten kan variera beroende på förutsättningar.

Föreslagna tillbehör