Finess - Funktion - Fördel

Xperia™ E5 är en barnlek att använda. Upplev ett smidigt användargränssnitt och videouppspelning utan avbrott tack vare den kraftfulla processorn med fyra kärnor. Och du behöver inte alltid ha laddaren med dig. En full laddning räcker i upp till två dygn. Dessutom har den 16 GB i minne och en kortplats för minneskort på upp till 200 GB. För att du ska kunna behålla mer och radera mindre. 

*Batteritiden har mäts och jämförts med Sony Mobile Communications AB:s användningsprofil för smartphone, definerad i september 2014 för att motsvara den typiska smartphone-användarens aktiva förhållande, inklusive men inte begränsat till en rad olika användningsscenarion (ringa, skicka textmeddelanden, surfa på webben, använda sociala nätverk, spela spel, lyssna på musik, ta kort, bläddra bland bilder, titta på videor online, spela in video och spela upp video).

Ett kvällsmotiv, ett porträtt i motljus, mat? Låt 13 MP-kamerans Automatiska motivigenkänning räkna ut vilket av kamerans 52 understödda scenarion passar bilden bäst. Eller svep nedåt på skärmen för att växla till den främre kameran och ta en selfie. Sonys stora erfarenhet inom kamerateknik ger dig foton av verkligt hög kvalitet, där du bara behöver peka och trycka.

Glöm tråkiga inställningar och appar som tömmer batteriet utan att du märker det. Få ut mesta möjliga av din smartphone varje dag, med hjälpsamma tips som är baserade på hur du använder den, samt Smart Cleaner som automatiskt stänger av appar som sällan används. Den nya Xperia™ E5 är enkel att komma igång med och att använda och ger användarvänlighet en helt ny innebörd.

Föreslagna tillbehör