Finess - Funktion - Fördel

Eftersom 23-megapixelkameran startas och tar en bild på 0,6 s kommer du inte att missa oväntade ögonblick. Har du tröttnat på suddiga bilder av barn, djur och annat på grund av deras plötsliga rörelser? Förutsägande hybridautofokus följer motivet för att öka skärpan. Med den främre kameran kan du ta skarpa 13-megapixel-selfies även i svag belysning.

Titta på demofilmerna:
Förutsägande hybridautofokus
Fotografering i svag belysning

En blick och saken är klar. Bakom denna full HD-display med välvt glas, rena linjer och elegant metallbaksida finns ett kraftfullt inre. De mjuka kanterna gör att telefonen ligger skönt i handen och den enhetliga designen gör den till en njutning för ögat. Välj grafitsvart eller vit för en exklusiv, hårfin finish. Eller de eleganta färgerna Limeguld eller Roséguld¹.

¹ Vissa färgvarianter är kanske inte tillgängliga i alla länder.

Med hackande videor och långsamma spel är det roliga inte roligt. Därför har Xperia™ X Performance stöd för LTE Cat 9²-anslutningshastigheter och är utrustad med den kraftfulla Snapdragon™ 820-processorn och grafikprocessorn Adreno™ 530. För att du ska kunna spela spel med fotorealistisk grafik i konsolkvalitet. Eller luta dig tillbaka och njuta av en film.

¹ Jämfört med SnapdragonTM 810. ² Baserat på Cat 9-prestanda, tillgängligheten kan variera på olika marknader.

Föreslagna tillbehör