Finess - Funktion - Fördel

Med Xperia™ XZ1 Motion Eye™-kameran med Super slow motion och Predictive Capture ser du ögonblick som du aldrig har sett dem förr. Predective Capture upptäcker rörelser och leenden innan du ens har klickat, och med nya Autofocus kan du säga adjö till suddiga bilder på rörliga motiv.

Vill du sticka ut från mängden på ett nytt och spännande sätt? Kolla in 3D Creator. Ta ett valfritt föremål – ditt ansikte, din middag – och sedan skanna in det för att skapa en 3D-avatar. Du kan till och med skriva ut det. Möjligheterna är ändlösa.

På 5,2-tums HDR-skärmen blir filmerna så realistiska att det känns som om du är mitt i dem. Dyk in i värld av enastående färg, kontrast och klarhet.

Hi-Res Audio ser till att musiken låter som artisten avsåg, med alla detaljer och nyanser. Även komprimerade filer i din spellista låter bättre tack vare DSEE HX™. Och våra nya stereohögtalare har högre ljudtryck än någonsin tidigare vilket ger en bättre ljudupplevelse.

Xperia™ XZ1 tillhandahåller inte bara förstklassig teknik, den återger även sin inre skönhet. Den slutna ytan och det sömlösa metallhöljet ger den ett häpnadsväckande och värdefullt utseende. Dina kunder kan vara förvissade om att den här skönheten håller måttet. Tack vare att den har en hållbar Corning® Gorilla® Glass 5-skärm och är vattentålig.

Föreslagna tillbehör