Finess - Funktion - Fördel

Med Super slow motion och Predictive Capture låter den nya Motion Eye™-kameran kunderna uppleva mer än det mänskliga ögat kan se. Den använder snabbare och smartare bearbetning än någonsin tidigare, för exceptionell bildkvalitet och vår bästa rörelseavkänningsteknik hittills. Och SteadyShot™ med femaxlig bildstabilisering kompenserar kameraskakningar i alla riktningar så att kunderna får jämnare videor också när de står mycket nära motivet.

Med Sony BRAVIA TV-teknik spelar Xperia™ XZ Premium upp 4K HDR-innehåll som är så skarpt och levande att kunderna tappar andan. Inte nog med det, med TRILUMINOS™-displayen för mobiler blir varje nyans intensiv och klar och väcker bilder och filmklipp till vackert liv. X-Reality™ för mobiler gör att allt ser bättre ut. Det lägger till pixlar som saknas, minskar bruset och förbättrar texturer så att allt blir klart och skarpt – till och med lågupplöst innehåll.

Sony har alltid varit kända för sitt nyskapande inom ljud, och med Xperia™ XZ Premium får kunderna Sonys bästa mobila musikupplevelse hittills. Med denna ljudförbättrande teknik kan kunderna uppleva oöverträffad ljudkvalitet, var de än är. Och högupplöst ljud gör musiken klarare, skarpare och mer detaljerad.

Xperia™ XZ Premium är vacker både på insidan och till det yttre. Upplevelsen börjar med Sonys eleganta sömlösa glasyta som omger telefonens yttre och ger en känsla av lyx. Den förstklassiga ytan skapar en spegeleffekt och är tillverkad med Corning® Gorilla® Glass® 5 på fram- och baksidan och tar elegans och hållbarhet till nya höjder.

Oavsett vad kunderna vill göra härnäst gör Xperia™ XZ Premium det snabbt. Avancerad processorkraft gör att kunderna upplever supersmidig prestanda, oavsett om de surfar på internet eller spelar snabba spel. Xperia™ Actions lär sig vilka appar kunderna använder oftast och ger dem alltid den snabbaste och smidigaste prestandan genom att automatiskt avaktivera appar som inte används och rensa cacheminnet.

Föreslagna tillbehör