Finess - Funktion - Fördel

Låt dina kunder ta sina bästa bilder med Sonys kameraexpertis. En huvudkamera på 23 MP med bildsensorn Exmor RS™ för mobiler och F2.0-objektiv klarar de mest utmanande förhållanden. Den främre kameran hos Xperia™ XA1 är dessutom utrustad med Sonys ljuskänsliga bildsensor Exmor R™ för mobiler och ett vidvinkelobjektiv på 23 mm, så bilderna blir garanterat fina oavsett tid på dygnet, och ännu fler vänner får plats i en och samma selfie. Fler pixlar, mer ljus och förstklassiga bilder.

Xperia™ XA1 är utformad med förstklassiga material och stor känsla för detaljer. En elegant, rundad form och en 5-tums fullbreddsskärm där ramen knappt är synlig. Xperia™ XA1 ligger bekvämt i ena handen och finns i vitt, svart, rosa och guld.

Xperia™ XA1 har Qnovo Adaptive Charging, en teknik som övervakar batteriprestanda och justerar laddningsströmmen för att minimera skada på batteriets livslängd. Den nya och kraftfulla åttakärniga MediaTek Helio™ P20-processorn ger dina kunder en snabbare och jämnare användarupplevelse. Oavsett om de surfar på webben, tittar på en video eller spelar sitt favoritspel.