Funksjoner og fortrinn

De helsprø dansetrinnene. En kjendis som står rett foran deg. Det nye kameraet med 23 MP har trippel bilderegistreringsteknologi, slik at du kan ta skarpere bilder i naturtro farger av øyeblikk i bevegelse, selv under vanskelige lysforhold. SteadyShot™ med ny 5-akset stabilisering kompenserer for kameraristing, slik at du får stødige bilder selv når du filmer på nært hold. Og med hurtigstart går du aldri glipp av de magiske øyeblikkene.

Den enhetlige designen kombinerer det praktiske, det behagelige og det vakre. Den myke, avrundede formen med høyglanset overflate ligger ekstra godt i hånden. Den kompakte størrelsen er ideell for énhåndsbruk og får enkelt plass i lommen. Det veldesignede, intuitive brukergrensesnittet på innsiden matcher utsiden av telefonen.

Xperia™ X Compact lærer av deg: hvordan du lader batteriet, hvilke appfunksjoner du bruker, og hvilke apper du ikke bruker. Dette sikrer opptil to ganger så lang batteritid, gir jevn, rask ytelse og sørger for at du får best mulig utbytte av smarttelefonen din. Og alt skjer automatisk.