Funksjoner og fortrinn

Ta lyssterke selfier med færre uskarpheter, selv i skyggene, med frontkameraet med 16 MP, sensor for svakt lys og optisk bildestabilisering. Gruppebilde? Slå på den smarte selfieblitsen som lyser opp hele motivet, både foran og bak. Takket være den bevegelsesstyrte lukkeren kan du ta bildet ved ganske enkelt å løfte hånden.

Denne svært smale 6-tommers smarttelefonen passer perfekt i hånden din. Den er lett å holde og lett å bruke – selv med bare én hånd – takket være énhåndsmodusen. Nyt en perfekt seeropplevelse med skjermen i full bredde med buet glass satt i en løvtynn ramme.

Har du glemt laderen? Ingen stikkontakt? Ikke noe problem. Du får en batterivarighet på opptil to dager fra én enkelt lading, slik at du får mer tid til å chatte, ta bilder og være sosial. Og takket være Qnovo Adaptive Charging får batteriet dessuten lengre levetid. Det betyr at du slipper å frustrere deg over tap av batterikapasitet når du har hatt telefonen en stund.

*Batterivarigheten er målt mot Sony Mobile Communications ABs bruksprofil for smarttelefoner, som ble definert i september 2014 for å representere aktive bruksforhold for vanlige smarttelefonbrukere. Dette omfatter, men er ikke begrenset til, en rekke bruksscenarioer (samtaler, tekstmeldinger, surfing, sosiale nettverk, spilling, musikkavspilling, fotografering, bildevisning, visning av videoer på nettet, videoopptak og videoavspilling). **Sammenlignet med det forrige Xperia-batteriet. Resultatene kan variere avhengig av forholdene.

Foreslått tilbehør