Funksjoner og fortrinn

Xperia™ E5 er svært brukervennlig. Den kraftige firekjernersprosessoren sikrer et problemfritt brukergrensesnitt og videoavspilling uten forsinkelser. Du trenger heller ikke ta med deg laderen overalt. Batteriet varer i opptil to dager på én full lading. Telefonen har 16 GB minne og spor til minnekort på opptil 200 GB. Det betyr at du kan beholde mer og slette mindre. 

*Batterivarigheten er målt mot Sony Mobile Communications ABs bruksprofil for smarttelefoner, som ble definert i september 2014 for å representere aktive bruksforhold for vanlige smarttelefonbrukere. Dette omfatter, men er ikke begrenset til, en rekke bruksscenarioer (samtaler, tekstmeldinger, surfing, sosiale nettverk, spilling, musikkavspilling, fotografering, bildevisning, visning av videoer på nettet, videoopptak og videoavspilling).

Nattscene, portrett i motlys, mat? Kameraet har 13 MP og automatisk motivgjenkjenning, som finner ut hvilke av de 52 støttede situasjonene som passer best til bildet ditt. Sveip nedover på skjermen hvis du heller vil bytte til frontkameraet og ta en selfie. Sonys omfattende erfaring med kamerateknologier sikrer bilder av høy kvalitet.

Glem kjedelige innstillinger og apper som tømmer batteriet uten at du er klar over det. Få mest mulig ut av smarttelefonen din hver eneste dag med nyttige brukstips og Smart Cleaner-funksjonen som automatisk slår av apper du sjelden bruker. Nye Xperia™ E5 er enkel å konfigurere og bruke – en ny definisjon av brukervennlighet.

Foreslått tilbehør