Funksjoner og fortrinn

Kameraet på 23 MP startes og tar bilde på 0,6 sekunder, slik at du ikke går glipp av de uventede øyeblikkene. Er du lei av å ta uklare bilder av barn, kjæledyr og andre som ikke klarer å stå i ro? Den prediktive hybride autofokusen følger motiver i bevegelse for å redusere uskarphetene. Med frontkameraet på 13 MP kan du ta skarpe selfier selv i svakt lys.

Ta en kikk på demovideoene:
Prediktiv hybrid autofokus
Fotografering i svakt lys

Du ser det ved første blikk. Bak full HD-skjermen med buet glass, de elegante linjene og den sømløse metallbaksiden skjuler det seg ren styrke. Myke kanter gjør den god å holde, og enhetlig design gjør den lekker å se på. Velg grafittsvart eller hvit for å få en eksklusiv, stilren finish, eller gå for de elegante fargene lime gull eller rosa gull¹.

¹Det er ikke sikkert at alle fargevarianter er tilgjengelige i alle land.

Hakkete videoer og trege spill er ikke underholdning. Derfor støtter Xperia™ X Performance LTE™-tilkoblingshastigheter i kategori 9² og har den kraftige Snapdragon™ 820-prosessoren med grafikkprosessoren Adreno™ 530. Du kan spille spill med fotorealistisk grafikk i konsollkvalitet eller bare lene deg tilbake og se en film.

¹Sammenlignet med SnapdragonTM 810. ²Basert på kategori 9-ytelse, som kanskje ikke er tilgjengelig i alle land.

Foreslått tilbehør