Funksjoner og fortrinn

Motion Eye™-kameraet i Xperia™ XZ1 har supersakte film og forutsigende innspilling, slik at du kan se øyeblikk du aldri har opplevd før. Forutsigende innspilling registrerer bevegelser og smil selv før du klikker, og med den nye funksjonen for bildeserie med autofokus er det slutt på uklare actionbilder.

Vil du skille deg ut på en ny og spennende måte? Ta en kikk på 3D-skaper. Skann noe – ansiktet ditt eller middagen – og gjør det om til en 3D-avatar. Du kan til og med skrive det ut. Mulighetene er endeløse.

HDR-skjermen på 5,2 tommer viser filmer så realistisk at du føler du er med i dem. La deg oppsluke av fantastisk farge, kontrast og klarhet.

Hi-Res Audio sikrer at musikken høres ut slik artisten mente den skulle være, med alle detaljer og nyanser. Selv komprimerte filer i spillelisten høres bedre ut, takket være DSEE HX™. Og de nye stereohøyttalerne våre har mer lydtrykk enn noensinne, noe som gir en kraftigere lydopplevelse.

Xperia™ XZ1 er ikke bare fullspekket av førsteklasses teknologi – dens indre skjønnhet vises også på utsiden. Den ser fantastisk ut med de sømløse overflatene og metallkabinettet. Kundene dine kan være sikre på at denne skjønnheten kommer til å vare. Det sikrer den sterke skjermen med Corning® Gorilla® Glass 5 og det faktum at den er vannbestandig.

Foreslått tilbehør