Funksjoner og fortrinn

La kundene dine ta flotte bilder med Sonys kameraekspertise. Et kamera med 23 MP, Exmor RS™-bildesensor for mobil og objektiv med F2,0 tilpasser seg selv de vanskeligste forhold. Dessuten er frontkameraet i Xperia™ XA1 utstyrt med Sonys lysfølsomme Exmor R™-bildesensor for mobil og 23 mm vidvinkelobjektiv, og det garanterer flotte bilder døgnet rundt – med plass til enda flere venner i selfiene. Flere piksler, mer lys, enestående bilder.

Xperia™ XA1 er designet med førsteklasses materialer og fokus på detaljer. En glatt, avrundet form og 5-tommers skjerm i full bredde som gjør at rammen knapt er synlig. Xperia™ XA1 ligger godt i én hånd og er tilgjengelig i hvit, svart, rosa og gull.

Xperia™ XA1 har Qnovo Adaptive Charging, en teknologi som overvåker batteritilstanden og justerer ladestrømmen for å minimere skader og øke batteriets levetid. I tillegg gir den nye, strømbesparende åttekjernersprosessoren MediaTek Helio™ P20 kundene dine en raskere og jevnere brukeropplevelse, enten de surfer på nettet, ser på video eller spiller spill.