Egenskab - Funktion - Fordel

Optag lysstærke selfies med mindre slør, selv i skygge ved brug af frontkameraet på 16 MP med sensorer til svagt lys og optisk billedstabilisering. Gruppeoptagelse? Tænd for den smarte selfieblitz, der oplyser hele motivet, foran og bagved. Brug bevægelsesudløseren til at tage billedet ved ganske enkelt at løfte din hånd.

Denne slanke 6" smartphone passer perfekt i din hånd. Den er nem at holde og bruge – selv med en hånd – takket være miniskærmtilstand. Oplev perfekt visning på en skærm i fuld bredde med buet glas, der er pakket ind i en ganske tynd ramme.

Har du glemt din oplader? Er der ingen vægkontakt? Intet problem. Du får op til 2 dages batteritid fra en enkelt opladning, så du får mere tid til at chatte, tage billeder og kommunikere socialt. Og takket være Qnovo Adaptive Charging vil batterilevetiden også blive længere. Ikke mere frustrerende tab af batterikapacitet, når du har haft telefonen i et stykke tid.

*Batteritiden er målt op mod Sony Mobile Communications AB's smartphone-anvendelsesprofil, der er defineret i september 2014 til at vise den typiske smartphonebrugers aktive anvendelsesforhold, inklusive men ikke begrænset til en række anvendelsesscenarier (opkald, tekstindtastning, søgning på internettet, socialt netværk, spilafspilning, musikaflytning, billedtagning, billedbrowsning, online videobetragtning, videooptagelse og -afspilning). **Når der sammenlignes med de tidligere Xperia'ers batteri. Resultatet kan variere afhængig af betingelserne.

Foreslået tilbehør