Egenskab - Funktion - Fordel

Xperia™ E5 er utrolig nem at bruge. Oplev en flydende brugergrænseflade og videoafspilning uden forsinkelser takket være den kraftige Quad Core-processor. Og der er ingen grund til altid at tage en oplader med dig. En fuld opladning holder i op til 2 dage. Den leveres med 16 GB hukommelse og et stik til hukommelseskort på op til 200 GB. Så du kan bevare mere og slette mindre. 

*Batteritiden er målt op mod Sony Mobile Communications AB's smartphone-anvendelsesprofil, der er defineret i september 2014 til at vise den typiske smartphonebrugers aktive anvendelsesforhold, inklusive men ikke begrænset til en række anvendelsesscenarier (opkald, tekstindtastning, søgning på internettet, socialt netværk, spilafspilning, musikaflytning, billedtagning, billedbrowsning, online videobetragtning, videooptagelse og -afspilning).

Natscene, baggrundsbelyst portræt, mad? Lad 13 MP-kameraets automatiske scenegenkendelse regne ud, hvilket af de 52 understøttede scenarier, der passer bedst til din optagelse. Eller svirp nedad på skærmen for at skifte til frontkameraet for at tage en selfie. Sonys omfattende kamerateknologioplevelse giver dig virkelige peg-og-skyd-fotos i høj kvalitet.

Glem kedelige indstillinger og apps, der bruger batteriet, uden at du ved det. Få mest muligt ud af din smartphone hver dag med nyttige tip, der er baseret på, hvordan du bruger den, og Smart Cleaner, der automatisk deaktiverer sjældent brugte apps. Den nye Xperia™ E5, der er nem at opsætte og bruge, omdefinerer brugervenlighed.

Foreslået tilbehør