Egenskab - Funktion - Fordel

Med 23 MP-kameraets start og optag på 0,6 sek., kommer du ikke til at gå glip af de der uventede øjeblikke. Er du træt af at tage slørede fotos af børn, kæledyr og andre, fordi de pludselig bevægede sig? Forudsigende hybrid autofokus sporer motiver i bevægelse for at reducere slør. Med frontkameraet kan du tage skarpe 13 MP selfies, selv under dårlige lysforhold.

Se nærmere på demovideoer:
Forudsigende hybrid autofokus
Fotografering i svag belysning

Et blik og det er tydeligt. Der er ren kraft bag denne fuld HD-skærm med buet glas, slanke linjer og regelmæssig metalbagside. De afrundede kanter gør den komfortabel at holde, og det samlede design gør den behagelig at se på. Vælg sort eller hvid grafit for at få en eksklusiv hairline-finish. Eller vælg den elegante Lime gylden eller Rose gylden¹.

¹ Nogle farvevarianter er muligvis ikke tilgængelige på alle markeder.

Hakkende videoer og langsomme spil fjerner morskaben. Det er derfor at Xperia™ X Performance understøtter LTE Cat 9²-forbindelseshastigheder og er udstyret med den kraftige Snapdragon™ 820-processor med Adreno™ 530-grafikprocessor. Så du kan spille spil med fotorealistisk grafik i konsolkvalitet. Eller blot læne dig tilbage og nyde en film.

¹ Sammenlignet med SnapdragonTM 810. ² Baseret på Cat 9-ydeevne, afhængig af tilgængelighed.

Foreslået tilbehør