Egenskab - Funktion - Fordel

HDR OLED-skærmen på Xperia XZ3 viser perfekt sort, livlige farver og udsøgt kontrast. Indhold i SDR-kvalitet opkonverteres til noget nær High Dynamic Range (HDR), hvilket reducerer støj og forbedrer både klarhed og teksturer. Sonys Dynamic Vibration System gør det muligt for kunderne at mærke handlingen på skærmen i deres hænder.

Xperia XZ3’s intelligente 19MP Motion Eye™-kamera er altid klart til at optage det uventede. Smart launch gør kameraet klart, lige så snart telefonen løftes. Predictive capture bedømmer bevægelser og tager automatisk op til fire billeder.

Xperia XZ3 gør det muligt for dine kunder at optage videoer i betagende 4K HDR. Superslowmotion i HD og fuld HD gør det muligt for dine kunder at optage skjulte øjeblikke med endnu tydeligere detaljer. 3D Creator optager objekter fra virkeligheden og laver dem om til 3D-avatarer i høj opløsning.

Lyd i høj opløsning* sikrer, at musik lyder, som kunstneren havde tiltænkt det med alle dens detaljer og nuancer. LDAC gør det muligt for dine kunder at nyde musik i næsten højopløselig kvalitet via Bluetooth**. Og vores nye stereohøjttalere har et større lydtryk end nogensinde tidligere, så du får en højere lydoplevelse.

* Lyd i høj opløsning forudsætter et kompatibelt headset med ledning samt brug at et konverteringskabel. ** LDAC forudsætter kompatibelt headset eller højttaler.

Med den nyeste processor fra Qualcomm® tilbyder Xperia XZ3 problemfri multitasking og hurtig ydeevne. Med sidesensor bliver Xperia XZ3 endnu mere praktisk – især når den bruges med én hånd. 3330 mAh-batteriet kombineret med Smart STAMINA forsyner Xperia XZ3 med strøm i længere tid.

Foreslået tilbehør