Egenskab - Funktion - Fordel

Xperia™ XZ1 Motion Eye™-kamera med super-slowmotion og Billedforslag gør det muligt at se øjeblikke, som du aldrig har set tidligere. Billedforslag registrerer bevægelse og smil, endda før du klikker, og med den nye autofokus-burst vil der ikke længere forekomme slørede actionoptagelser.

Ønsker du at skille dig ud på en ny og spændende måde? Se nærmere på 3D Creator. Optag et objekt – dit ansigt, din aftensmad – og scan det for at konvertere det til en 3D-avatar. Du kan endog udskrive det. Mulighederne er uendelige.

5,2" HDR-skærm viser film så realistisk, så du føler, du er med i den. Fordyb dig i en verden af enestående farver, kontrast og klarhed.

Lyd i høj opløsning sikrer musiklyde, som kunstneren havde tiltænkt med alle detaljer og nuancer. Selv komprimerede filer på din afspilningsliste lyder bedre takket være DSEE HX™. Og vores nye stereohøjttalere har et større lydtryk end nogensinde tidligere, så du får en højere lydoplevelse.

Xperia™ XZ1 leverer ikke bare den bedste teknologi, den viser også sin indre skønhed. På grund af dens glatte og ensartede metaloverflade ser den fantastisk og værdifuld ud. Og dine kunder kan være sikre på, at denne skønhed vil holde. Takket være den stærke Corning® Gorilla® Glass 5-skærm og fordelen ved vandtætheden.

Foreslået tilbehør