Egenskab - Funktion - Fordel

Med det nye Motion Eye™-kamera med superslowmotion og Billedforslag kan du opleve mere, end det menneskelige øje kan se. Kameraet har hurtigere og mere intelligent behandling end nogensinde, så du opnår uhørt høj billedkvalitet og får den hidtil bedste teknologi til registrering af bevægelser. Og SteadyShot™ med videostabilisering på 5 akser kompenserer for kamerarystelser i alle retninger, så dine kunder kan optage videoer, selv når de er virkelig tæt på objektet.

Ved hjælp af Sony BRAVIA TV-teknologi afspiller Xperia™ XZ Premium 4K HDR-indhold, der er så tydeligt og virkelighedstro, at kunden helt mister vejret. Og endnu bedre, med TRILUMINOS™ Display for mobile er alle nuancer vidunderligt intense og livagtige og gør billeder og filmklip mere levende. Og X-Reality™ for mobile får alting til at se bedre ud. Funktionen indsætter manglende pixel, reducerer støj og forbedrer strukturen, så alt bliver tydeligt og knivskarpt – også indhold i lav opløsning.

Sony har altid været berømt for lydinnovationer, og den nye Xperia™ XZ Premium giver dine kunder Sonys bedste mobile musikoplevelse til dato. Dine kunder oplever uovertruffen lydkvalitet, uanset hvor de bevæger sig hen. Lyd i høj opløsning gør musikken tydeligere, skarpere og mere detaljeret.

Xperia™ XZ Premium smuk er indeni og udenpå. Oplevelsen starter med Sonys udsøgte glatte glasoverflade, der omgiver det ydre og skaber et luksuriøst udseende og en luksuriøs fornemmelse. Overfladen skaber en spejleffekt og er fremstillet af Corning® Gorilla® Glass® 5 på for- og bagsiden af håndsættet og tager skønhed og holdbarhed til nye højder.

Uanset hvad dine kunder ønsker at gøre herefter, gør Xperia™ XZ Premium det hurtigt. Avanceret processorstyrke betyder, at dine kunder vil opleve en superensartet ydelse, uanset om de browser på internettet eller spiller hurtige spil. Xperia™ Actions lærer, hvilke apps dine kunder bruger oftest, og ved automatisk at deaktivere ubenyttede apps og rydde cachen, får de altid den hurtigste, mest ensartede ydelse.

Foreslået tilbehør