Egenskab - Funktion - Fordel

Giver dine kunder mulighed for at tage de bedste billeder med Sonys kameraekspertise. Et 23 MP-hovedkamera med Exmor RS™ til mobilenheder, og F2.0-objektiv, der tilpasser sig til de mest udfordrende forhold. Og endnu bedre, så er Xperia™ XA1's frontkamera udstyret med Sonys lysfølsomme Exmor R™-billedsensor til mobilenheder og et 23 mm vidvinkelobjektiv, der garanterer fantastiske billeder hele døgnet og giver plads til endnu flere venner på en selfie. Flere pixel, mere lys og klassens bedste billeder.

Xperia™ XA1 er udarbejdet med de bedste materialer og med stor opmærksomhed på detaljer. En glat, afrundet form og en 5"-skærm i fuld bredde gør rammen næsten usynlig. Xperia™ XA1 passer perfekt i en hånd og findes i hvid, sort, pink og guld.

Xperia™ XA1 har Qnovo Adaptive Charging, der er en teknologi, der overvåger batteriforholdene og justerer opladningsforholdene for at minimere beskadigelse af batterilevetiden. Og den nye strømeffektive ottekernede MediaTek Helio™ P20-processor giver dine kunder en hurtigere, mere regelmæssig brugeroplevelse. Uanset om de browser på nettet, ser en video eller spiller deres favoritspil.